075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Renovatie van uw panden in Zaandam

Als u op zoek bent naar een ervaren bedrijf om u te helpen bij de renovatie van uw panden, denk dan aan Ingenieursbureau List in Zaandam. U vindt bij ons vakbekwame ingenieurs en modelleurs die u graag verder helpen bij ieder project. Van de renovatie van een woonhuis tot de renovatie van diverse grote panden, ons ingenieursbureau in Zaandam helpt u graag verder met al uw projecten.

Een goed voorbereide renovatie van uw panden in Zaandam

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer u wilt beginnen aan de renovatie van uw panden, laat dan ons ingenieursbedrijf in Zaandam de voorbereiding verzorgen. Wij helpen u graag met het opzetten van de renovatie door onder andere de volgende diensten aan te bieden:

Laat onze vakbekwame medewerkers u verder helpen

Wij helpen u graag verder met al uw projecten. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat ons ingenieursbureau in Zaandam voor de renovatie van uw panden kan betekenen. Wij zijn te bereiken door te bellen naar 075 – 6127788 of door een e-mail te sturen naar info@bureaulist.nl.

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

Artikel in Industriebouw

Artikel in Industriebouw

In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

Hoogste punt Zuiver

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.