075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Constructieberekeningen Zaandam

Voor constructieberekeningen in de regio Zaandam kunt u terecht bij ingenieursbureau List. Wij helpen bij onder meer utiliteits-, industrie- en woningbouw.

Voor constructieberekeningen in de regio Zaandam gaat u naar ingenieursbureau List

Ingenieursbureau List is een bouwkundig ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in constructies voor bouwwerken. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor:

 • Advies
 • Bouwkundige tekeningen
 • Hulp bij de aanvraag van een bouwvergunning
 • Begeleiding tijdens de bouw

Ook verzorgen wij al jaren constructieberekeningen voor onze klanten uit de regio Zaandam. Een constructie zal tijdens zijn levensduur ten slotte bestand moeten zijn tegen allerlei belastingen, zoals het dagelijkse gebruik van het bouwwerk en verschillende weersinvloeden. Wij helpen u graag! Onze werkzaamheden richten zich op verschillende onderdelen in de bouw, zoals utiliteits-, industrie- en woningbouw.

Contact opnemen

Meer weten over de constructietekeningen van ingenieursbureau List uit Zaandam? Bel ons dan op telefoonnummer 075 – 6127788 of stuur ons een e-mail voor meer informatie. Bekijk ook eens onze afgeronde projecten om een goede indruk te krijgen van onze werkzaamheden.

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Het laatste nieuws

  Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Lees meer
  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Lees meer
  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

  Lees meer
  Achterconstructie Jordaanse traditie

  Achterconstructie Jordaanse traditie

  Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

  Lees meer

  Zin in een kopje koffie?

  Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!