075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Funderingsherstel in Zaandam

Wilt u een specialist inschakelen voor funderingsherstel in Amsterdam of Zaandam? Houtrot, schimmel, wisselend grondwaterpeil of constructiefouten zijn vervelende zaken die uw fundering aantasten. Herstel is vaak een ingrijpende en kostbare zaak. Dan wilt u zeker weten dat precies wordt uitgerekend hoe het gebouw opnieuw een degelijke fundering krijgt, op een verantwoorde manier, zowel economisch als bouwtechnisch.

Kies voor betrouwbaar  funderingsherstel in Amsterdam en Zaandam

Als ervaren ingenieursbureau in Zaandam, nabij Amsterdam, helpen we u graag met het voorbereiden van het funderingsherstel bij uw pand. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u uitgaan van een goede begeleiding tijdens uw project. Dit doen wij onder andere door:

Wij helpen u graag verder met het voorbereiden en begeleiden tijdens het funderingsherstel van uw pand in Zaandam, Amsterdam en daarbuiten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ingenieursbureau List heeft meer dan twintig jaar ervaring met funderingsherstel in de regio Amsterdam en de Zaanstreek. De expertise en ervaring stelt ons constructiebureau in staat het hele traject van de aanvraag van een bouwvergunning tot de oplevering snel en soepel te laten verlopen. Wilt u meer informatie? Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en geven deskundig advies. U bereikt ons door te mailen naar info@bureaulist.nl of door te bellen naar 075 – 6127788.

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.