075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Funderingsherstel

Of het nou aan te wijten is aan houtrot, schimmel, wisselend grondwaterpeil of constructiefouten uit het verleden, als de fundering moet worden hersteld is dat een ingrijpende en kostbare zaak. Dan wil je zeker weten dat precies wordt uitgerekend hoe het gebouw opnieuw een degelijke fundering krijgt, op een verantwoorde manier, zowel economisch als bouwtechnisch.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Keuren van de fundering ten behoeve van aankoopadvies, splitsingsplannen of lange termijn investeringsplan;
  • Begeleiden aanvraag bouwvergunning;
  • Maken van de constructieberekeningen en bijbehorende bouwtekeningen;
  • Begeleiden van uitvoering werkzaamheden.

Ons bureau heeft meer dan twintig jaar ervaring met funderingen en het herstel ervan in de regio Amsterdam en de Zaanstreek. Die expertise en ervaring stelt ons in staat het hele traject van de aanvraag bouwvergunning tot de oplevering snel en soepel te laten verlopen.

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Artikel in Industriebouw

Artikel in Industriebouw

In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

Hoogste punt Zuiver

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.