075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Woningbouw

Een bungalow, een villa, een flatgebouw of wooncomplex, de overheid heeft boeken vol met regels opgesteld hoe gebouwd moet worden, opdat we in elke woning veilig kunnen wonen. De constructeur maakt sterkteberekeningen van elk onderdeel van het bouwproces naar het ontwerp van de architect en levert de concrete bouwtekeningen waarmee de aannemer aan de slag kan. Denk hierbij aan de fundering, vloeren, balklagen, lateien en andere draagconstructies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Begeleiden bouwaanvraag;
 • Bedenken van constructieve oplossingen;
 • Maken van constructieberekeningen en leveren van bouwtekeningen;
 • Aangeven van de ideale werkvolgorde;
 • Toetsen van uitvoering.

Onze uitdaging is het vinden van creatieve oplossingen voor een optimale balans tussen een fraai ontwerp en acceptabele kosten van de bouw.

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.