075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Bouwkundig tekenen

Bij Ingenieursbureau List zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het bouwkundig tekenen voor constructies en gebouwen. Wij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in zowel de particuliere – als de industriële markt. U kunt onze hulp inschakelen voor het maken van constructieberekeningen en het bouwkundig uittekenen van verschillende soorten constructies.

Ingenieursbureau List kan professioneel bouwkundig tekenen

U kunt bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden in de woning -, industrie -, en utiliteitsbouw. Op dit moment zijn wij onder andere voor architecten, aannemers, woningcorporaties en projectontwikkelaars werkzaam. Ook voor particulieren voeren wij bouwtekeningen uit, zodat een aannemer hiermee aan de slag kan. Wij kunnen u helpen bij het:

 • Meedenken bij constructieve oplossingen;
 • Maken van constructieberekeningen en bouwtekeningen;
 • Begeleiden bouwaanvraag;
 • Toetsen van de uitvoering.

Naast bouwkundig tekenen, kunt u bij ons ook terecht voor renovaties en funderingsherstel. Wij hebben door de jaren heen ook op dat gebied veel kennis en expertise vergaard.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze manier van bouwkundig tekenen? Bel ons gerust op het telefoonnummer 075 – 6127788 en onze medewerkers voorzien u graag van een bouwkundig advies. Woont u in de buurt van Amsterdam of de Zaanstreek, dan kunt u ook een bezoek brengen aan ons ingenieursbureau in Zaandam. Wij zien u graag verschijnen!

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Het laatste nieuws

  Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Lees meer
  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Lees meer
  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

  Lees meer
  Achterconstructie Jordaanse traditie

  Achterconstructie Jordaanse traditie

  Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

  Lees meer

  Zin in een kopje koffie?

  Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!