075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Industriebouw

Een industriële onderneming produceert goederen. Het productieproces wat hierbij benodigd is, is een leidraad voor onze werkzaamheden. Het gaat bij industriële processen gewoonlijk om zware machines die tijdens hun levensduur geen hinder mogen ondervinden van de constructie. De draagconstructies moeten hierdoor voldoende sterk zijn om efficiënt en veilig te kunnen produceren.

Omdat technologische inzichten zich ontwikkelen, zijn van tijd tot tijd ook aanpassingen nodig in bestaande processen. Die moeten dan wel aangebracht worden met zo min mogelijk verstoring van het lopende productieproces.

De constructeur bedenkt mogelijke oplossingen binnen het eisenpakket en de mogelijkheden van de opdrachtgever. Het productieproces is leidend, de constructeur ontwerpt wat past, wat duurzaam en wat veilig is.

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.