075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Industriebouw

Een industriële onderneming produceert goederen. Het productieproces wat hierbij benodigd is, is een leidraad voor onze werkzaamheden. Het gaat bij industriële processen gewoonlijk om zware machines die tijdens hun levensduur geen hinder mogen ondervinden van de constructie. De draagconstructies moeten hierdoor voldoende sterk zijn om efficiënt en veilig te kunnen produceren.

Omdat technologische inzichten zich ontwikkelen, zijn van tijd tot tijd ook aanpassingen nodig in bestaande processen. Die moeten dan wel aangebracht worden met zo min mogelijk verstoring van het lopende productieproces.

De constructeur bedenkt mogelijke oplossingen binnen het eisenpakket en de mogelijkheden van de opdrachtgever. Het productieproces is leidend, de constructeur ontwerpt wat past, wat duurzaam en wat veilig is.

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Hoogste punt Zuiver

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Achterconstructie Jordaanse traditie

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....