075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Over ons

Ingenieursbureau List beschikt over veel disciplines als ingenieursbureau, die verder reiken dan rapporten alleen. Het bureau heeft een groeiende en trouwe klantenkring en wij zijn onder andere werkzaam voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, industrie en particulieren. De grootte van de opdrachten loopt uiteen van een aanbouw voor een woonhuis tot de realisatie van een compleet nieuw bedrijfspand of fabriek.

Naast het berekenen en uittekenen van constructies van iedere grootte kunnen we ook op bouwkundig vlak veel betekenen. Dit is niet alleen beperkt tot kennis, maar ons bureau heeft ook de nodige creatieve inzichten en uitwerkingen tot haar beschikking. Van correct uitgewerkte bouwtekeningen voor de welstand, tot 3D modellen en artist impressions waarmee het nieuwe ontwerp écht tot zijn recht komt. En met onze 3D-scanner is bestaande bebouwing letterlijk te vertalen naar een kloppend model of tekening.

Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen specialiteiten, waardoor we bij veel opdrachten een compleet pakket aan kunnen bieden. We stellen ons graag aan u voor:

Bas de Lange

Directeur

Merijn Molenaar

Constructeur

Rianne van Raalte

Bouwkundige / modelleur

Menno van den Heuvel

Modelleur

Evi Kater

Financiële administratie

Marcel Kalf

Directeur

Rens Beentjes

Constructeur

Tim de Boer

Modelleur

Simone Di Giovanni

Modelleur / Junior Constructeur

Sylvia Kristians

Administratie

Sjoerd Beentjes

Hoofdconstructeur

Yvonne Nordemann

Constructeur

Ted Groot

Modelleur

Declan Swart

Modelleur

Ronald Hulsegge

Constructeur

Sergio Dissel

Constructeur

Jan Tol

Modelleur

Jordy Jong

Modelleur