075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw houdt in grote lijnen het volgende in: Bedrijfspanden met of zonder kantoor, bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, scholen, kinderdagverblijven, enz. Wij doen zowel nieuwbouw als verbouw op dit gebied. Bij verbouw kan men denken aan uitbreidingen van een pand, maar ook bijvoorbeeld aan het maken van een extra verdieping bovenop een pand. Dit zogenaamde optoppen is vooral een aantrekkelijke optie in dichtbebouwde gebieden, waar de grond kostbaar is. De opbouw van een bedrijfspand bestaat meestal uit een staalconstructie met beplating rondom en betonnen vloeren. Er is eventueel een kantoor bij voor de administratieve kant van het bedrijf. Dit klinkt simpel, maar een goed doordachte constructie kan een behoorlijke kostenbesparing opleveren. Ook kan men bijvoorbeeld al voorbereidingen in de bouw meenemen voor eventuele uitbreidingen van het pand in de toekomst. Dit is een vorm van kostenbesparing die meer op de toekomst is gericht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • Flexibel contact voor gebouw op maat;
 • Bouwkundig ontwerp met gevels en plattegronden;
 • Sterkteberekeningen en bijbehorende constructietekeningen;
 • Hulp bij aanvraag bouwvergunning en andere benodigde vergunningen;
 • Begeleiding voor en tijdens de bouw.

Onze uitdaging ligt in een praktische opzet die uw bedrijfsactiviteiten ten goede komen en in een snel en effici├źnt bouwproces. Dat bespaart bouwkosten en u kunt eerder aan de slag.

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.