075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw houdt in grote lijnen het volgende in: Bedrijfspanden met of zonder kantoor, bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, scholen, kinderdagverblijven, enz. Wij doen zowel nieuwbouw als verbouw op dit gebied. Bij verbouw kan men denken aan uitbreidingen van een pand, maar ook bijvoorbeeld aan het maken van een extra verdieping bovenop een pand. Dit zogenaamde optoppen is vooral een aantrekkelijke optie in dichtbebouwde gebieden, waar de grond kostbaar is. De opbouw van een bedrijfspand bestaat meestal uit een staalconstructie met beplating rondom en betonnen vloeren. Er is eventueel een kantoor bij voor de administratieve kant van het bedrijf. Dit klinkt simpel, maar een goed doordachte constructie kan een behoorlijke kostenbesparing opleveren. Ook kan men bijvoorbeeld al voorbereidingen in de bouw meenemen voor eventuele uitbreidingen van het pand in de toekomst. Dit is een vorm van kostenbesparing die meer op de toekomst is gericht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Flexibel contact voor gebouw op maat;
  • Bouwkundig ontwerp met gevels en plattegronden;
  • Sterkteberekeningen en bijbehorende constructietekeningen;
  • Hulp bij aanvraag bouwvergunning en andere benodigde vergunningen;
  • Begeleiding voor en tijdens de bouw.

Onze uitdaging ligt in een praktische opzet die uw bedrijfsactiviteiten ten goede komen en in een snel en efficiƫnt bouwproces. Dat bespaart bouwkosten en u kunt eerder aan de slag.

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Hoogste punt Zuiver

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Achterconstructie Jordaanse traditie

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....