075 - 6127788 info@bureaulist.nl

bouwkundige tekening laten maken Amsterdam

Wilt u graag een bouwkundige tekening laten maken in de regio Amsterdam? Ingenieursbureau List uit Zaandam is al jaren actief voor particulieren en aannemers.

Bouwkundige tekening laten maken in de regio Amsterdam

Ingenieursbureau List is een bouwkundig ingenieursbureau met jarenlange ervaring, dat zich gespecialiseerd heeft in constructies voor bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden gericht op de utiliteits-, industrie- en woningbouw. Zo kunt u ook een bouwkundige tekening laten maken, voor uw bouwproject in de regio Amsterdam. Of u nu een aanbouw voor uw woonhuis in gedachten heeft of een compleet nieuw bedrijfspand wilt realiseren: we helpen u graag!

Contact opnemen

Wilt u een bouwkundige tekening laten maken in de regio Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn te bereiken per e-mail en op telefoonnummer 075 6127788.

Op onze website kunt u een groot aantal impressies vinden van eerder afgeronde projecten!

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List