075 - 6127788 info@bureaulist.nl

3D modelleren

Ingenieursbureau List is gespecialiseerd in het geven van adviezen met betrekking tot constructies van bouwwerken: wij visualiseren onze projecten vooraf door middel van 3D modelleren zodat u direct een gedetailleerd beeld krijgt van het eindresultaat. Of het nu gaat om werkzaamheden voor een renovatieproject, funderingsherstel, industrie- of utiliteitsbouw: wij zijn u graag zo optimaal mogelijk van dienst.

De voordelen van 3D modelleren

3D modelleren biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele 2D-uitwerking. Naast een duidelijk beeld van wat gebouwd of verbouwt gaat worden, worden details en aansluitingen van verschillende bouwonderdelen direct inzichtelijk gemaakt. Bovendien is het mogelijk op basis van een 3D model variabelen als bouwvolumes, oppervlaktes en hoeveelheden in kaart te brengen. Tot slot is het doorvoeren van wijzigingen tijdens het 3D modelleren een stuk eenvoudiger dan bij een 2D uitwerking. Met de aanpassing van het 3D model worden plattegronden en bijvoorbeeld doorsnedes van gevels ook direct mee veranderd.

Meer informatie over onze werkwijze en onze mogelijkheden

Door te kiezen voor 3D modelleren zijn faalkosten nihil. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze werkwijze gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door tijdens kantooruren te bellen met een van onze medewerkers via nummer 075 – 6127788. Benieuwd naar eerder geleverd werk? Bekijk eens onze recente projecten voor een overzicht van ons kunnen.

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List