075 - 6127788 info@bureaulist.nl

BIM specialist

Ingenieursbureau List is uw partner als het gaat om het maken van bouwtekeningen en constructie berekeningen: bovendien zijn wij BIM specialist waardoor faalkosten laag blijven. Of het nu gaat om renovatieprojecten, utiliteitsbouw, industriebouw of bijvoorbeeld funderingsherstel. Wij bieden u het totaalpakket waarbij wij u tevens graag voorzien van advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

BIM specialist: virtueel bouwen

Door gebruik te maken van de Bouw Informatie Modellering techniek kunnen wij ‘virtueel bouwen’. Dit stelt ons in staat gedetailleerde digitale 3D ontwerpen te maken waarbij informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, kan worden toegepast en worden beheerd. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn hebben zodoende de beschikking over dezelfde actuele informatie. Een grote hoeveelheid gegevens wordt snel voor alle betrokken partijen inzichtelijk gemaakt waarmee kans op fouten wordt verkleind.

Meer informatie over onze mogelijkheden: neem contact op

Of u nu een woningcorporatie of architect bent, aannemer, projectontwikkelaar, industrieel of een particulier afnemer, wij kunnen u vast van dienst zijn! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door tijdens kantooruren te bellen naar nummer 075 – 6127788. Bekijk ook eens ons overzicht met reeds gerealiseerde projecten. Hierbij bieden wij u een impressie van onze expertise!

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List