075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Staalberekening

Ingenieursbureau List is uw betrouwbare partner in staalberekening. Als bouwkundig ingenieursbureau in Zaandam hebben wij ons gespecialiseerd in constructies voor bouwwerken en het berekenen van de staalconstructie van een gebouw. Wij maken bouwkundige tekeningen en bieden u een overzichtelijke en betrouwbare staalberekening. Daarnaast hebben onze medewerkers ieder hun eigen specialiteiten, zodat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden bij bijvoorbeeld nieuwbouw of verbouwingen.

Kies voor betrouwbare staalberekening

Het maken van een constructie-, beton- en berekening van uw staalconstructie horen ook bij onze werkzaamheden als ingenieursbedrijf in Zaandam. Als adviesbureau zijn wij werkzaam voor particulieren, maar ook voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties en industrie. De medewerkers van ons ingenieursbureau in Zaandam helpen u graag met het berekenen van uw staalconstructie en bieden u een overzichtelijke en betrouwbare berekening. Naast het berekenen van uw staalconstructie bieden wij bij ons ingenieursbureau in Zaandam nog veel meer diensten aan, waaronder:

In het verleden hebben wij gewerkt aan kleine opdrachten, zoals de uitbouw van een woonhuis, maar ook aan grotere klussen zoals de realisatie van een nieuw bedrijfspand. Ons netwerk bestaat uit een trouwe en groeiende klantenkring die bestaat uit onder andere architecten, projectontwikkelaars, aannemers, particulieren en woningcorporaties. Als ervaren ingenieurs in Zaandam zijn wij uw partner gedurende het gehele bouwproces, van het begeleiden van de bouwaanvraag en het maken van een berekening van uw staalconstructie, tot het toetsen van de uitvoering.

Neem contact met ons op

Neem contact op met ons ingenieursbureau in Zaandam en krijg meer informatie over een berekening van uw staalconstructie en de andere werkzaamheden van Ingenieursbureau List. Voor het antwoord op al uw vragen over staalberekening neemt u contact op met één van onze ervaren medewerkers. Bel daarvoor met 075 – 6127788 of stuur een e-mail naar info@bureaulist.nl. Laat ons ingenieursbedrijf in Zaandam uw staalconstructie berekenen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en geven graag deskundig advies.

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

  Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

  Het laatste nieuws

  Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

  Nieuwe vacatures

  Nieuwe vacatures

  Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.) Geïnspireerd? Stuur dan...

  Lees meer
  Artikel in Industriebouw

  Artikel in Industriebouw

  In de laatste editie van het tijdschrift Industriebouw is een interessant artikel geplaatst over Hof van Monet, een appartementencomplex in Zaandam waar wij als bureau het constructieve werk op ons hebben genomen. Zoals leesbaar in het artikel waren hier de nodige...

  Lees meer
  Hoogste punt Zuiver

  Hoogste punt Zuiver

  Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

  Lees meer
  Achterconstructie Jordaanse traditie

  Achterconstructie Jordaanse traditie

  Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

  Lees meer

  Zin in een kopje koffie?

  Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!