075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Bouwtekening Zaandam

Voor een bouwtekening kunt u terecht bij ingenieursbureau List uit Zaandam. Wij zijn gespecialiseerd in constructies binnen de utiliteits-, industrie- en woningbouw.

Bouwtekening laten maken door dé specialist van Zaandam

Ingenieursbureau List geeft adviezen met betrekking tot constructies van bouwwerken. Wij zijn onder meer werkzaam voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, industrie en particulieren. Of u nu een aanbouw voor uw woonhuis in gedachten heeft of een compleet nieuw bedrijfspand wilt realiseren: wij helpen u graag! Ook bij het maken van een bouwtekening kunt u bij ons in Zaandam gevestigde bedrijf terecht. Met onze werkzaamheden richten wij ons vooral op de woning-, industrie- en utiliteitsbouw.

Neem contact met ons op

Wilt u een bouwtekening in de regio Zaandam laten maken? Bel ons dan op telefoonnummer 075 6127788 of stuur ons een e-mailvoor meer informatie. Wij lichten graag toe hoe we u van dienst kunnen zijn.

Bekijk ook eens onze afgeronde projecten!

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List