075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Bouwvergunning Amsterdam

Ingenieursbureau List helpt u graag bij de aanvraag van een bouwvergunning in Amsterdam. Wij werken o.a. voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over onze werkzaamheden.

Bouwvergunning in Amsterdam aanvragen

Ingenieursbureau List is gespecialiseerd in constructies voor bouwwerken. Onze werkzaamheden zijn onder meer gericht op de utiliteits-, industrie- en woningbouw, maar ook kunt u bij ons terecht voor funderingsherstel en renovaties. Tevens kunnen wij u helpen bij de aanvraag van een bouwvergunning in uw gemeente (bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam). Of u nu een aanbouw voor uw woonhuis in gedachten heeft of een compleet nieuw bedrijfspand wilt realiseren: wij zijn u graag van dienst!

Contact opnemen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de aanvraag van een bouwvergunning in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn te bereiken per e-mail en op telefoonnummer 075 6127788. Bekijk ook eens onze afgeronde projecten!

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer
Hoogste punt Zuiver

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer
Achterconstructie Jordaanse traditie

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer
Vermelding in IndustrieBouw

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List