075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Woningbouw

Een bungalow, een villa, een flatgebouw of wooncomplex, de overheid heeft boeken vol met regels opgesteld hoe gebouwd moet worden, opdat we in elke woning veilig kunnen wonen. De constructeur maakt sterkteberekeningen van elk onderdeel van het bouwproces naar het ontwerp van de architect en levert de concrete bouwtekeningen waarmee de aannemer aan de slag kan. Denk hierbij aan de fundering, vloeren, balklagen, lateien en andere draagconstructies.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Begeleiden bouwaanvraag;
  • Bedenken van constructieve oplossingen;
  • Maken van constructieberekeningen en leveren van bouwtekeningen;
  • Aangeven van de ideale werkvolgorde;
  • Toetsen van uitvoering.

Onze uitdaging is het vinden van creatieve oplossingen voor een optimale balans tussen een fraai ontwerp en acceptabele kosten van de bouw.

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Hoogste punt Zuiver

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Achterconstructie Jordaanse traditie

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....