075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Constructie tekeningen

Laat constructie tekeningen maken door het ervaren Ingenieursbureau List in Zaandam. Wij zijn al meer dan 20 jaar werkzaam in de utiliteitsbouw, de industriebouw en de woningbouw. Daarin begeleiden wij u vanaf het moment dat u de bouwvergunning aanvraagt tot tijdens en na de bouw of verbouwing van het pand.

Industriebouw

Eén van de specialisaties van Ingenieursbureau List is het maken van constructie tekeningen voor de industriebouw. In deze sector is het productieproces wat in gebruik genomen wordt in het pand vaak een leidraad voor de bouw tekeningen. Als er met zware machines wordt gewerkt, is het onze taak om de constructie van het pand zo te ontwerpen, dat deze machines niet gehinderd worden door de constructies.

Ervaring

Met alle ervaring die wij in huis hebben, helpen wij u graag met uw constructie tekeningen. Neem eens een kijkje op deze website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen in de bouw, maar ook wat betreft funderingsherstel en renovatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen! Bel daarvoor met 075 – 6127788.

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List