075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Funderingsherstel Amsterdam

Voor funderingsherstel in de regio Amsterdam kunt u terecht bij ingenieursbureau List. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren.

Voor funderingsherstel in de regio Amsterdam gaat u naar ingenieursbureau List

Ingenieursbureau List is een bouwkundig ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in constructies voor bouwwerken. Ook voorfunderingsherstel zijn wij de juiste partner uit de regio Amsterdam. Of het nu te wijten is aan schimmel, wisselend grondwaterpeil of constructiefouten uit het verleden: als de fundering moet worden hersteld, dan is dat een ingrijpende en kostbare zaak. Daarom helpen wij u graag om het gebouw opnieuw een degelijke fundering te geven, op een economisch en bouwtechnisch verantwoorde manier.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij funderingsherstel in de regio Amsterdam? Bel ons dan op telefoonnummer 075 6127788of stuur ons een e-mail. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer!

Neem ook eens een kijkje bij onze afgeronde projecten!

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List