075 - 6127788 info@bureaulist.nl

Constructieberekeningen Amsterdam

Voor constructieberekeningen in de regio Amsterdam kunt u terecht bij ingenieursbureau List. Wij helpen o.a. aannemers, architecten en particulieren.

Wij helpen u graag met constructieberekeningen in de regio Amsterdam

Ingenieursbureau List is een bouwkundig ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in constructies voor bouwwerken. U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden, waarbij wij ons o.a. richten op de utiliteits-, industrie- en woningbouw. Zo maken wij al jaren gedetailleerde constructieberekeningen in de regio Amsterdam. Een constructie moet tijdens zijn levensduur goed bestand zijn tegen allerlei belastingen, van het dagelijkse gebruik tot aan verschillende weersinvloeden. Daarom is het van belang dat een constructieberekening heel nauwkeurig gemaakt wordt. Wij helpen u graag!

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op telefoonnummer 075 6127788 of stuur een e-mail. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer.

Al vele jaren verzorgen wij constructieberekeningen en andere werkzaamheden in Amsterdam. Bij onze afgeronde projecten kunt u hiervan een overzicht vinden.

Z

Gespecialiseerd in constructies

Z

Ruim 30 jaar ervaring

Z

Werkzaam voor particulieren, aannemers en architecten

Contact opnemen

Ik ga akkoord met de privacy overeenkomst zoals opgenomen in het menu onder Privacy.

Het laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van Ingenieursbureau List

Nieuwe vacatures

Binnen ons bureau zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die ons kunnen ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Zie hieronder de actieve vacatures: (Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)...

Lees meer

Hoogste punt Zuiver

Op 19 juli 2018 is het hoogste punt bereikt van het nieuwe bedrijfspand van Zuiver in Zaandam. Dit werd met het hele team gevierd.

Lees meer

Achterconstructie Jordaanse traditie

Voor de Blaffende Vis in Amsterdam hebben we de achterconstructie van de welbekende gevelversiering op Koningsdag mogen verzorgen. Zo kon deze Jordaanse traditie ook dit jaar doorgang vinden. Zie hier het artikel in het Parool waarin de versiering wordt uitgelicht....

Lees meer

Vermelding in IndustrieBouw

We hebben een mooie vermelding gekregen in de laatste versie van het blad Industrie Bouw. Hierin wordt een recent renovatieproject van ons uitgelicht. Zie vanaf pagina 36 in de online versie.

Lees meer

Zin in een kopje koffie?

Kom gerust langs op ons kantoor voor een kopje koffie of maak een afspraak!

List